2018-10-24

Bölümümüz Öğretim Elemanları Öğr. Gör. A. Alev Direr Akhan ve Öğr. Gör. Nuran Koltuk 22. ULUSLARARASI ORTA ÇAĞ ve TÜRK DÖNEMİ KAZILARI ve SANAT TARİHİ ARAŞTIRMALARI SEMPOZYUMU''na katılmıştır.

Bölümümüz Öğretim Elemanları Öğr. Gör. A. Alev Direr Akhan ve Öğr. Gör. Nuran Koltuk 22. ULUSLARARASI ORTA ÇAĞ ve TÜRK DÖNEMİ KAZILARI ve SANAT TARİHİ ARAŞTIRMALARI SEMPOZYUMU'na katılmıştır. Sempozyum Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi,Sanat Tarihi Bölümü, Bomonti Yerleşkesi 'nde gerçekleştirilmiş ve Öğr. Gör. A. Alev Direr Akhan ve Öğr. Gör. Nuran Koltuk birlikte "Tekirdağ Rüstem-Paşa Medresesi’den Cumhuriyet İlkokuluna Bir Eğitim Yapısının Yolculuğu / The Journey of an Education Building from Tekirdağ Rüstempaşa Madrasah to a Republican Elementary School" başlıklı bildiriyi sunmuşlardır.