2023-11-15

Prof. Dr. Ayşen SİNA’dan Kitap Takdimi

Tarih Bölümümüz Eskiçağ Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşen SİNA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e editörlerinden biri olduğu ve uluslararası yayınevi statüsündeki Artikel Akademi tarafından yayımlanan "TEKİRDAĞ: Kurtuluşunun 100. Yılına Armağan (1922-2022)" başlıklı kitabı takdimde bulundu.

Tekirdağ’ın Kurtuluşunun 100. yılına armağan olması münasebetiyle duyurumu daha önceden Üniversitemizce gerçekleştirilen kitapla ilgili Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Tekirdağ için böyle güzide bir eseri hazırlamış olmanız çok güzel” dedi ve Prof. Dr. Ayşen ETİ SİNA’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kitap, kronolojisi Tunç Çağı'na kadar giden Tekirdağ'ın ağırlıklı olarak arkeolojisi ve tarihi üzerine yapılan 10 uluslararası katkıyı bir araya getiriyor.